Banner 980x90

Jēkabpilī sāks Pasta ielas pārbūvi

Daugavpils, 11.apr., LETA. Aprīļa otrajā pusē Jēkabpilī plānots sākt Pasta un tai piegulošo ielu rekonstrukcijas darbus, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Sākot darbus projektā "Pasta ielas pārbūve, Jēkabpilī" tiks izbūvēts komunikāciju tīklu pieslēgums Andreja Pormaļa ielai, lai turpmāk netraucēti nodrošinātu autobusu un pārējā transporta kustību pa šo ielu. Pirmie ielu rekonstrukcijas darbi tiks sākti no 17. līdz 19.aprīlim Pormaļa un Akmeņu ielas krustojumā, Pormaļa un Katoļu ielas krustojumā un Pormaļa un Viestura ielas krustojumā. Darbu gaitā kustība šajos krustojumos uz laiku tiks slēgta.

Pamatdarbi Pasta ielā tiks sākti 23.aprīlī. Darbi projektā "Pasta ielas pārbūve, Jēkabpilī" norisināsies divos posmos. Pirmajā posmā tiks slēgta Zaļā un Pasta iela, otrajā - Jēkaba, Akmeņu, Katoļu un Viestura iela no Pormaļa līdz Brīvības ielai.

Līgumu par Pasta un Ausekļa ielu rekonstrukciju Jēkabpils pilsētas pašvaldība noslēdza 13.martā. Projektā "Pasta ielas pārbūve Jēkabpilī" ietilpst arī Zaļās, Jēkaba, Akmeņu, Katoļu un Viestura ielu pārbūve. Darbu gaitā paredzēts rekonstruēt ielu brauktuves un ietves, lietus ūdens kanalizāciju, ūdensvadu, sadzīves kanalizāciju, siltumtrasi, kā arī ielu apgaismojumu. Projektā plānots izbūvēt arī Jēkaba un Riekstu skvērus, kā arī uzstādīt strūklaku un vides dizaina objektu.

Iepirkumā par projekta realizāciju uzvarējusi SIA "Ošukalns". Iepirkuma kopējā summa ir 2,97 miljoni eiro, no kuriem pašvaldības līdzfinansējums - 1,8 miljoni eiro, bet atlikusī summa tiks finansēta no Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta "Jēkabpils Daugavas kreisā krasta degradēto teritoriju atjaunošana un publiskās infrastruktūras uzlabošana uzņēmējdarbības attīstībai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)