Banner 980x90

Jēkabpilī sākta apkures sezona

Rīga, 26.sept., LETA. Šodien Jēkabpils pašvaldības SIA "JK Namu pārvalde" sākusi pieslēgt apkuri daudzdzīvokļu mājām Jēkabpilī, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Šodien apkure jau pieslēgta vairākiem namiem Nameja ielā un Draudzības alejā, rīt apkure tiks nodrošināta arī Celtnieku ielas mikrorajonā un Dārzu ielā. Siltumapgādi pieslēgt visām mājām, kas ir uzņēmuma apsaimniekošanā, plānots līdz nākamās nedēļas vidum. Māju siltummezgli būs noregulēti tā, lai, āra gaisa temperatūrai sasniedzot 12 grādus, apkure automātiski atslēgtos.

"JK Namu pārvalde" atgādināja, ka apkure tiek pieslēgta, jo vidējā diennakts temperatūra trīs dienas pēc kārtas bijusi zemāka par astoņiem grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)