Banner 980x90

Jēkabpilī Salcevičs diskutē par politiķa karjeru

Jekabpils.lv
Jekabpils.lv
Karjeras nedēļas ietvaros, ceturtdien, 15.oktobrī, Jēkabpils Valsts ģimnāzijā norisinājās Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja L.Salceviča tikšanās ar 11.un 12.klases skolēniem, kas apgūst politikas zinātnes pamatus.

Pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā, ka tikšanās laikā Salcevičs stāstīja par savu politiķa karjeru, Jēkabpils reģionālās partijas darbību, pilsētas mēra pienākumiem un darbu Eiropas Savienības reģionu komitejā un citiem jautājumiem.

Tāpat domes priekšsēdētājs ar jauniešiem diskutēja par politiķu īpašībām, bēgļu jautājumiem un jaunatnes politiku.

"Jēkabpils pilsētas pašvaldībai jaunieši ir ļoti nozīmīga sabiedrības daļa, uz jums mēs liekam lielas cerības un dažādos veidos atbalstam jauniešus, piemēram, piešķirot studentiem vai topošajiem mediķiem Jēkabpils pilsētas pašvaldības stipendijas," stāstīja Salcevičs. Kopīgi ar jauniešiem pilsētas mērs pārrunāja arī jauniešu nākotnes plānus un Jēkabpilī pieprasītās profesijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)