Banner 980x90

Jēkabpilī trīsgadīgs zēns naktī viens klīdis pa ielu, kamēr māte tikusies ar draudzeni

Ventspils, 14.jūn., LETA. Jēkabpilī kāds trīsgadīgs zēns naktī viens klīdis pa ielu, kamēr viņa māte bija aizgājusi tikties ar draudzeni, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece.

Šorīt plkst.4.22 Jēkabpils policijas iecirknī tika saņemta informācija no kādas sievietes, kura bija pamanījusi mazu zēnu bez pieaugušo klātbūtnes klīstam pa Rīgas ielu.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja zēna dzīvesvietu, kas izrādījās turpat netālu. Drīz vien notikuma vietā sastapta arī zēna māte, kura ap plkst.1 esot gājusi satikties ar draudzeni un puisēnu bija atstājusi mājās vienu.

Policijas darbinieki zēnu nodeva vecmāmiņai, par ko informēja bāriņtiesu un sociālo dienestu. Policijā sākta administratīvā lietvedība, un bērna māte tiks saukta pie administratīvās atbildības par bērna aprūpes pienākuma nepildīšanu.

Policija vēršas pie iedzīvotājiem ar aicinājumu nebūt vienaldzīgiem un gadījumā, ja tiek pamanīts bērns, kurš viens klīst pa pilsētu vai kur citur, vai arī atrodas apstākļos, kas var viņam kaitēt, nekavējoties par to ziņot policijai, zvanot pa tālruni 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)