Banner 980x90

Jēkabpilī tuvākajos trijos gados organizēs 116 veselības veicināšanas pasākumus

Daugavpils, 25.maijs, LETA. Īstenojot Eiropas Sociālā fonda (ESF) un valsts budžeta atbalstītu projektu, Jēkabpilī tuvākajos trijos gados tiks organizēti 116 veselības veicināšanas pasākumi, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Projektā "Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī" jau notikuši fizisko aktivitāti veicinoši pasākumi "Velobrauciens" un veselības diena "Esi aktīvs", kā arī pasākums "Sevis iepazīšana citā vidē jauniešiem". Garīgās veselības veicināšanai notikusi lekcija "Kā dzīvot aizrautīgi?" lekciju ciklā "Noderīgo pa/domu apmaiņa".

Projekta īstenošanas gaitā līdz 2019.gada 31.decembrim Jēkabpilī tiks organizēti kopumā 116 veselības veicināšanas pasākumi fiziskās veselības veicināšanai, izglītošanai par veselīgu uzturu, garīgās veselības un seksuālās, reproduktīvās veselības veicināšanai. Savukārt sirds, onkoloģisko un garīgo slimību novēršanai plānoti 20 slimību profilakses pasākumi. Visi pasākumi ir bez maksas

Projekta "Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī" kopējās attiecināmās izmaksas ir 252 416 eiro, no kuriem 214 554 eiro (85%) ir ESF finansējums un 37 862 eiro (15%) - valsts budžeta finansējums.

Projekts tiek īstenots darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" specifiskā atbalsta mērķa "Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem" pasākumā "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)