Banner 980x90

Jēkabpilī uzstādīti divi interaktīvie stendi tūristiem

Rīga, 1.febr., LETA. Īstenojot projektu "Ilgtspējīgu tūrisma pakalpojumu attīstība un tūrisma infrastruktūras pieejamības uzlabošana", tūristu ērtībām Jēkabpilī uzstādīti divi interaktīvie stendi, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Stendi atrodas Vecpilsētas laukumā un pie Krustpils pils. Tūristiem pieejamie stendi sniedz aktuālo informāciju par pilsētas apskates objektiem, naktsmītnēm, ēdināšanas iestādēm, maršrutiem, kultūras un sporta pasākumiem, sabiedriskā transporta kustību. Stendi darbojas katru dienu bez darba laika ierobežojumiem, tādējādi nodrošinot tūristus ar vajadzīgo informāciju jebkurā diennakts laikā. Paredzēts, ka, pateicoties interaktīvajā stendā iebūvētai iekārtas dzesēšanas un apsildes sistēmai, stendam ir jādarbojas dažādos klimatiskajos apstākļos.

Pašvaldībā pauda, ka interaktīvie stendi Latvijā kļūst arvien populārāki un sniedz tūristiem lielisku iespēju iegūt nepieciešamo informāciju ārpus Tūrisma informācijas centra darba laika.

Stendu piegādi un uzstādīšanu saskaņā ar domes veikto iepirkumu veica AS "Capital". Līguma summa kopā ar pievienotās vērtības nodokli ir 16 442 eiro.

Projekta kopējās izmaksas ir 471 234 eiro, no tām 85% jeb 400 549 eiro ir Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)