Banner 980x90

Jēkabpilī uzstādīts ekrāns ar informāciju par tūrisma objektiem un pasākumiem

Rīga, 26.jūl., LETA. Jēkabpilī, Krustpils pusē, Rīgas un Madonas ielu krustojumā, uzstādīts LED ekrāns, kurā attēlota informācija par tūrisma objektiem un pasākumiem pilsētā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ekrānā redzama informācija par tūrisma objektiem, aktuālajiem pasākumiem Jēkabpils objektos un pilsētā. Tāpat ekrānā būs redzama informācija par kultūras tūrisma iespējām un lielākajiem sporta pasākumiem.

Ekrāns iegādāts, īstenojot Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projektu "Ilgtspējīgu tūrisma pakalpojumu attīstība un tūrisma infrastruktūras pieejamības uzlabošana". Projekta kopējās izmaksas ir 471 234 eiro, no tiem Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējums - 400 549 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)