Banner 980x90

Jēkabpilī veiks bīstamo un nokaltušo koku zāģēšanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Šonedēļ SIA "Jēkabpils pakalpojumi" uzsāks bīstamo un nokaltušo koku izzāģēšanu pilsētas teritorijā. Saskaņā ar Koku novērtēšanas komisijas veikto apsekojumu, plānots nozāģēt 93 kokus, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva.

Lielākais skaits koku - trīsdesmit - tiks nozāģēti Jēkabpils kapu teritorijā, deviņi koki tiks nozāģēti Pils parkā, pieci - Kena parkā, bet pārējie nozāģēšanai paredzētie koki atrodas gar pilsētas ielām un skvēriem. Izteikti dominē gobas un oši, kas slimību un klimatisko apstākļu ietekmē šogad ir strauji nokaltuši.

Iegūtā koksne aptuveni 32 m3 apmērā tiks nogādāta Brīvības ielā 258, Jēkabpilī un tiks izmantota Bērnu un jauniešu centra apkures nodrošināšanai 2016./2017.gadā.

Bīstamo un nokaltušo koku zāģēšanu plānots pabeigt līdz 20.septembrim. Līgumcena par paveikto darbu apjomu veido 8987,60 eiro bez PVN. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)