Banner 980x90

Jēkabpilī Zasas kultūras namam būs jauna vadītāja

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien, 17.septembrī, Jēkabpils novada domes komiteju sēdēs tika virzīts lēmums ar 2015. gada 1. oktobri Zasas kultūras nama vadītājas amatā apstiprināt Kristu Cankali.

Kā vēsta Jēkabpils novada dome, ņemot vērā Zasas kultūras nama vadītājas Anitas Ķikutes 2015. gada 20. augusta iesniegumu ar lūgumu atbrīvot viņu no darba un ievērojot to, ka ir panākta vienošanās starp Jēkabpils novada pašvaldību un Anitu Ķikuti par darba attiecību izbeigšanu, Jēkabpils novada dome vienbalsīgi nolēma attbrīvot Anitu Ķikuti no Zasas kultūras nama vadītājas amata pienākumu pildīšanas ar 2015. gada 14. septembri.

Pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv noskaidroja, ka ceturtdien 17.septembra Jēkabpils novada domes komiteju sēdēs tika virzīts lēmums ar 2015. gada 1. oktobri Zasas kultūras nama vadītājas amatā apstiprināt Kristu Cankali.

Jauniete nesen beigusi studijas izklaides industrijas vadībā un producēšanā, un Jēkabpils novada pašvaldība saņēmusi rekomendācijas vēstules gan no Jēkabpils pilsētas Kultūras pārvaldes, gan esošās Zasas kultūras nama vadītājas.

Jēkabpils novada dome Kristas kanditatūru atbalstīja.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)