Banner 980x90

Jēkabpils 3.vidusskolas direktora amatā apstiprināta līdzšinējā direktora vietniece

Rīga, 22.aug., LETA. Jēkabpils 3.vidusskolas direktora amatā šodien vienbalsīgi iecelta Ligita Ašnevica, kura līdz šim iestādēs strādājusi par direktora vietnieci ārpusstundu darbā, aģentūru LETA informēja pilsētas domē.

Līdzšinējais skolas direktors Valdis Ozoliņš no amata atbrīvots pēc paša vēlēšanās jūlija sākumā.

Izsludinātajā amatu konkursā direktora amatam bija pieteikušies četri pretendenti. Komisija, izvērtējot pretendentus, virzīja apstiprināšanai amatā Ašnevicu. Turklāt pašvaldībā saņemts arī Izglītības un zinātnes ministrijas saskaņojums viņas kandidatūrai direktora amatam.

"Mani galvenie izaicinājumi šajā mācību gadā būs skolas akreditācija, kurai jānotiek februārī, un otrs lielākais izaicinājums būs saistībā ar jauno vispārējās izglītības stratēģiju - pieņemt lēmumu, kādas programmas piedāvāt vidusskolēniem, izvērtējot skolas pedagogu prasmes un specifiku, kā arī ņemot vērā pašvaldības pieprasījumu, kādi speciālisti ir nepieciešami," pēc apstiprināšanas amatā teikusi Ašnevica, kurai 3.vidusskola ir vienīgā darbavieta kopš 1981.gada.

Viņš līdz šim bija Jēkabpils 3.vidusskolas direktora vietniece ārpusstundu darbā. Viņai ir ilggadēja pedagoģiskā darba pieredze, kopš 2008.gada viņa ir arī pilsētas, Aknīstes, Jēkabpils, Krustpils, Salas un Viesītes novada mūzikas skolotāju metodiskās apvienībās vadītāja un kultūras izpratnes un pašizpausmes mākslā mācību jomas koordinators.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)