Banner 980x90

Jēkabpils autobusu parks iegādājies septiņus jaunus autobusus

Daugavpils, 16.nov., LETA. SIA "Jēkabpils autobusu parks" iegādājies septiņus jaunus autobusus "MB Sprinter", kas tiks izmantoti pasažieru pārvadājumiem reģionālajos maršrutos Jēkabpilī un Preiļos, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Uzņēmuma direktors Jānis Ščerbickis informēja, ka no iegādātajiem septiņiem jaunajiem autobusiem trīs jau brauc reisos un ar tiem ir apmierināti gan šoferi, gan pasažieri. Šajos autobusos ir 19 sēdvietas un trīs stāvvietas, salons ir aprīkots ar audiovizuālo iekārtu pieturu paziņošanai, videonovērošanas sistēmu un kondicionieri.

Autobusi varēs uzņemt arī pasažierus ar kustību traucējumiem, kuri pārvietojas invalīdu ratiņos. Šiem cilvēkiem gan jāņem vērā, ka 72 stundu laikā pirms brauciena par to ir jāinformē Jēkabpils autobusu parka dispečerdienests, lai autobusā varētu sagatavot vietu ratiņu novietošanai, izņemot no tā dažus sēdekļus.

Jēkabpils autobusu parka rūpes par saviem klientiem, viņu ērtībām un mērķtiecīgu darbu pakalpojumu kvalitātes nodrošināšanā atzinīgi novērtējuši arī vietējo pašvaldību vadītāji, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) un Salas novada domes priekšsēdētāja Irēna Sproģe ("Vienoti mūsu novadam").

Autobusu iegādei SIA "Jēkabpils autobusu parks" ir ņēmis "SEB līzingā" pusmiljonu eiro aizņēmumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)