Banner 980x90

Jēkabpils domē deputāta pilnvaras saņēmis Aleksandrs Deinis

Daugavpils, 10.maijs, LETA. Šodien Jēkabpils pilsētas domes sēdē deputāta pilnvaras saņēmis Jēkabpils Reģionālo partiju pārstāvošais Aleksandrs Deinis, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļā.

Deinis deputāta krēslā Jēkabpils pilsētas domē nomainījis savu partijas biedru Edgaru Lambu, no kura 13.aprīlī pašvaldībā tika saņemts iesniegums ar lūgumu izbeigt deputāta pilnvaru pirms termiņa.

Lambas deputāta pilnvaras tika pārtrauktas 20.aprīli.

Atbilstoši Vēlēšanu komisijas lēmumam, no saraksta, kurā startēja Lamba, tika uzaicināts nākamais visvairāk balsis ieguvušais deputātu kandidāts Aleksandrs Deinis.

Deinis kā deputāts Jēkabpils pilsētas domē jau iepriekš ir strādājis vairākus sasaukumus.

Aģentūrai LETA Lamba iepriekš atzina, ka nolikt mandātu ir nolēmis, jo ir piekusis no negatīvisma, kas valda domē un ap domes darbu sabiedrībā, no nesadarbošanās starp koalīcijas un opozīcijas deputātiem. Ja iepriekšējos sasaukumos vairāk vai mazāk visi deputāti strādājuši kā komanda, tad šajā sasaukumā šādas sadarbības neesot un izeju no radušās situācijas viņš arī neredzot.

Lamba arī izstājies no Jēkabpils reģionālās partijas, tādējādi pieliekot punktu savai politiskajai karjerai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)