Banner 980x90

Jēkabpils dome izstāsies no basketbola kluba "Jēkabpils" un "Austrumlatvijas jaunatnes sporta kluba"

Rīga, 26.jūl., LETA. Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis pēc diskusijas ar deputātiem uzdevis pašvaldības administrācijai sagatavot lēmumprojektu par izstāšanos no basketbola kluba "Jēkabpils" un "Austrumlatvijas jaunatnes sporta kluba", aģentūra LETA uzzināja Jēkabpils pilsētas domē.

Šāds lēmums tika pieņemts šodien notikušajā finanšu komitejas sēdē, kurā notika deputātu diskusija par pašvaldības dalību biedra statusā sporta biedrībās.

Pēc Ragaiņa paustā, līdz šim pilsētas pašvaldība sniegusi atbalstu ne tikai basketbola klubam "Jēkabpils", bet arī citām sporta biedrībām, kurās tā nav bijusi biedrs, piemēram, pilsētas volejbola klubam, Latvijas čempioniem "Jēkabpils lūši". Mēra ieskatā, tā nav pareiza situācija, jo tieši šāda tieša pašvaldības dalība klubā nostāda nevienlīdzīgā situācijā citus aktīvus un pilsētai nozīmīgus sporta klubus.

Vienlaikus pilsētas domes priekšsēdētājs apliecināja, ka atbalsts biedrībām no pilsētas puses tiks sniegts arī turpmāk, taču svarīgi ir nodrošināt, lai pret visām pilsētā esošajām sporta biedrībām būtu vienlīdzīga attieksme. "Pilsēta turpinās atbalstīt mūsu sportistus, darīsim to uz vienlīdzīgiem noteikumiem un ar skaidru un caurspīdīgu, visiem saprotamu atbalsta programmu," uzsvēra mērs.

Pēc viņa paustā, pilsētai ir svarīgi visu sportistu panākumi. "Domāju, ka ikviens jēkabpilietis juta un jūt līdzi gan basketbolistiem, gan volejbolistiem, gan jebkuram citam sportistam, kurš pārstāv Jēkabpili. Tāpēc dome noteikti arī turpmāk atbalstīs sporta jomu pilsētā," skaidroja Ragainis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)