Banner 980x90

Jēkabpils galvenā Ziemassvētku egle šogad būs 21 metru augsta

Daugavpils, 7.dec., LETA. Jēkabpils galvenā Ziemassvētku egle, kas šogad rotās Vecpilsētas laukumā, būs aptuveni 21 metru gara, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Serkova.

Vakar, 6.decembrī, Jēkabpils pilsētas domes vadība, vides māksliniece Sanda Mālniece, atbildīgie pašvaldības speciālisti kopā ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem AS "Latvijas valsts meži" Dienvidlatgales reģiona Viesītes iecirknī izvēlējās pilsētas galveno svētku egli. Uz pilsētu 49 gadus veco koku nogādāja un uzstādīja SIA "Jēkabpils pakalpojumi" speciālisti.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības vides māksliniece Sanda Mālniece stāsta, ka Jēkabpils galvenās Ziemassvētku egles rotāšana notiks piektdien, 8.decembrī. Tajā lielākoties tiks izmantoti pagājušā gada rotājumi, taču būs arī kāds negaidīts papildinājums. Līdzīgi kā iepriekšējos gados pie egles izvietosies "Rūķu māja", kur jēkabpiliešus un pilsētas viesus sagaidīs Salavecītis.

Jēkabpils galvenā Ziemassvētku egle Vecpilsētas laukumā tiks iedegta sestdien, 9.decembrī plkst.16. Savukārt jau no plkst.11 sāks darboties Ziemassvētku tirdziņš, kur ikviens varēs iegādāties dažādus ar rūpību un mīlestību gatavotus labumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)