Banner 980x90

Jēkabpils Izglītības pārvaldes vadītāja amatā apstiprināts Juris Līcis

Daugavpils, 5.apr., LETA. Šodien Jēkabpils pilsētas domes sēdē par Jēkabpils Izglītības pārvaldes vadītāju tika apstiprināts līdzšinējais Jēkabpils Tālākizglītības un tehnoloģiju centra direktors Juris Līcis.

Līcis 1995.gadā pabeidzis Latvijas Universitāti, iegūstot kvalifikāciju "Izglītības darba vadītājs", kā arī nepārtraukti paaugstinājis savu profesionālo kvalifikāciju dažādos kursos. No 1994.-2009.gadam Līcis bija Viesītes arodvidusskolas direktors, no 2009.gada līdz 2013.gadam - Viesītes novada domes priekšsēdētājs un no 2014.gada - Jēkabpils Tālākizglītības un tehnoloģiju centra direktors.

Pēc apstiprināšanas amatā Līcis pateicās par viņam izrādīto uzticību, kā arī solīja nodrošināt kvalitatīvu Jēkabpils izglītības iestāžu darbu, infrastruktūras attīstību, pedagoģiskā personāla izglītošanas un kompetenču pieejā balstītu mācību saturu.

Konkurss uz Jēkabpils Izglītības pārvaldes vadītāja amatu tika izsludināts, jo līdzšinējā Izglītības nodaļas vadītāja Līga Kļaviņa jau ilgāku laiku pilda Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieka pienākumus.

Jēkabpils pilsētas domes izsludinātajam konkursam un jaunizveidotās struktūrvienības Jēkabpils Izglītības pārvaldes vadītāja amatu bija pieteikušies četri pretendenti.

Līča kandidatūrai Jēkabpils izglītības pārvaldes vadītāja amatam apstiprinājusi arī Izglītības un zinātnes ministrija.

Jēkabpils Izglītības pārvaldes vadītāja amata pienākums Līcis sāks pildīt no 1.maija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)