Banner 980x90

Jēkabpils Mākslas skolas audzēkņiem panākumi valsts konkursā

Foto: Facebook.com/ Kontra Mini Gorzow
Foto: Facebook.com/ Kontra Mini Gorzow
Noslēdzies Jēkabpils Mākslas skolas audzēkņu darbs pie valsts konkursa tēmas "No tēla līdz dizainam" otrās kārtas uzdevums "Putni",  kurā piedalījās Jēkabpils mākslas skolas Zasas filiāles četri audzēkņi, pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja Jēkabpils novada pašvaldībā.

Konkursā 1.vietu ieguva Megija Bankova, 2.vieta- Marta Demkova, 2.vieta- Ilgona Pudža, 3.vieta- Vadims Kuzmenko.

Audzēkņus konkursam sagatavoja Zasas filiāles skolotāja Anda Svarāne. Pavisam konkursā piedalījās 89 skolas. Jēkabpils Mākslas skola ieguva visaugstāko punktu skaitu 347.

Otrās kārtas laureātu darbu izstāde notiks no 5.aprīļa līdz 29.aprīlim Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolā. Piedalīsimies trešajā konkursa kārtā Jūrmalas Mākslas skolā 2.aprīlī. Cerēsim arī uz labiem rezultātiem, lai mūsējiem veicās!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)