Banner 980x90

Jēkabpils Mežaparkā uzstādīti jauni āra trenažieri

Foto: jekabpils.lv
Foto: jekabpils.lv
Jēkabpils Mežaparkā, aiz Pēdu takas, testa režīmā sākuši darboties jaunie āra trenažieri, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aiga Sleže.

Tās ir sešas iekārtas, no kurām viena ir ar trīspusēju, bet pārējās - ar divpusēju lietošanu. Tas nozīmē, ka vienlaicīgi uz šiem sporta trenažieriem ar fiziskām aktivitātēm ir iespēja nodarboties 13 cilvēkiem.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības ainavu tehniķe Mārīte Breimane vērš iedzīvotāju uzmanību uz to, ka sporta trenažieri patlaban darbojas testa režīmā, jo vēl tiek strādāts pie seguma labiekārtošanas. Pilnībā visus darbus plānots pabeigt līdz augusta beigām. Izmēģināt jaunos sporta trenažierus no 1.septembra būs aicināti visi interesenti.

Lai arī iekārtas patlaban darbojas testa režīmā, par tām jau ir novērota liela iedzīvotāju interese. Tā kā no iedzīvotāju puses par šāda veida aktivitātēm ir novērots liels pieprasījums, pašvaldība arī turpmāk plāno pilnveidot sporta aktivitāšu zonu pilsētas Mežaparkā, sacīja Breimane.

Jaunie āra trenažieri papildina Mežaparka sporta zonā jau esošo vingrošanas ierīču joslu, tādējādi dodot iespēju iedzīvotājiem lietderīgi un aktīvi atpūsties pilsētnieku un viesu iecienītajā atpūtas vietā.

Projekta kopējās izmaksas ir 8000 eiro, trenažieru uzstādīšanas darbus veic SIA "Arena Riga".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)