Banner 980x90

Jēkabpils novadā Brodi nosvin 220.gadadienu

Jekabpils.lv
Jekabpils.lv

Jēkabpils novada Ābeļu pagasta Brodu ciems nosvinējis savu 220.gadadienu.

Informatīvais portāls Jēkabpils laiks vēsta, ka svētkos klātesošos priecēja pašdarbības kolektīvi un Ābeļu pamatskolas skolēni, savukārt Aldaunes un Ozolu ielas krustojumā tika atklāts Ābeļu pagasta pārvaldes sarūpēts piemiņas akmens ar uzrakstu "BRODI ANNO 1795".

Visas dienas garumā bija aplūkojamas dažādas izstādes, noskaidroja pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv. Pretī Ābeļu pagasta pārvaldes ēkai bija skatāma rokdarbnieču klubiņa "Bitītes" un biedrības "Ābeļzieds" rokdarbu izstāde, bet Ābeļu tautas nama pirmā stāva foajē – fotoizstāde "Es savam ciematam. Brodi 20.gs. Brodi šodien". Bērniem bija pieejamas piepūšamās atrakcijas, sejiņu apgleznošana, kā arī vizināšanās ar zirgiem, ko nodrošināja biedrība "Ūsiņš".

Par saviesīgu dienas noslēgumu rūpējās Viktors Zemgals ar koncertu "Tikai Tev…", savukārt svētku ballīti rīkoja grupa "Pārītis" un Ēriks Budevics no grupas "Hameleoni".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)