Banner 980x90

Jēkabpils novadā pirmsskolas izglītības pedagogu darba algu paaugstina līdz 620 eiro

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Pamatojoties uz Ministru kabineta šī gada 5.jūlija noteikumu "Pedagogu darba samaksas noteikumi" 43.punktu, Jēkabpils novada dome nolēmusi paaugstināt pirmsskolas izglītības pedagogu, kas strādā ar bērniem vecumā līdz četru gadu vecumam, mēneša darba algas likmi līdz 620 eiro.

Minētā mēneša darba algas likme pirmsskolas izglītības pedagogiem tiek noteikta no šī gada 1.septembra.

Izglītības iestādes vadītājiem uzlikts par pienākumu noteikt pirmsskolas izglītības pedagogu darba laiku, proporcionāli tam aprēķinot pedagogu darba algu, nepārsniedzot vienai likmei noteikto stundu skaitu.

Jēkabpils novada domes Finanšu un ekonomikas nodaļai saskaņā ar pieņemto lēmumu uzdots plānot izmaiņas budžetā no šī gada 1.septembra.

Pašvaldības deputāti pieņēma arī lēmumu par pedagogu darba slodzes aprēķināšanu, kas paredz pedagogu darba slodzes aprēķinā iekļaut stundas burtnīcu labošanai, klases audzināšanai, individuālajam darbam/konsultācijām un gatavošanos stundām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)