Banner 980x90

Jēkabpils pašvaldība līdz gada beigām plāno nojaukt daudzstāvu graustu Viestura ielā

Jelgava, 9.nov., LETA. Jēkabpils pašvaldība līdz gada beigām nojauks daudzstāvu graustu Viestura ielā 44, šonedēļ lēma pilsētas dome.

Jēkabpils būvvaldes un vairākas citas institūcijas atzinušas, ka būve ir nonākusi tādā tehniskā stāvoklī, ka kļuvusi bīstama. Lai novērstu radīto sabiedriskās drošības un kārtības apdraudējumu un pilsētvides degradāciju, nepabeigtā daudzdzīvokļu māja nekavējoties ir jādemontē, secinājuši speciālisti.

"Šī ēka daudzu gadu garumā bijusi kā neestētisks objekts Jēkabpils pilsētvidē. Tāpat pēdējos gados tā ne tikai bojājusi pilsētas vizuālo izskatu, bet kļuvusi bīstama Nameja un Viestura ielu un apkārtējo mikrorajonu iedzīvotājiem. Uzskatu, ka ēkas nojaukšana ir ieguldījums mūsu iedzīvotāju drošībā. Noteikti šis nebūs beidzamais lēmums Jēkabpils pilsētas labiekārtošanā," pauda Jēkabpils domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP).

Pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis aģentūrai LETA stāstīja, ka ēka nav pašvaldības īpašums, tāpēc nojaukšanā ieguldīto vēlāk plānots piedzīt no būves īpašnieka. Darbu organizēšanai pašvaldība rīkos iepirkumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)