Banner 980x90

Jēkabpils pašvaldība stāvlaukuma izbūvei iegādāsies 7500 eiro vērtu zemesgabalu

Rīga, 31.maijs, LETA. Jēkabpils pašvaldība izmantos pirmpirkuma tiesības un par 7500 eiro iegādāsies zemesgabalu, kurā nākotnē varētu izbūvēt stāvlaukumu.

Pašvaldībā saņemts kādas personas iesniegums par atteikšanos no pirmpirkuma tiesībām uz nekustamo īpašumu 1605 kvadrātmetru platībā. Darījuma summa ir 7500 eiro, un zemesgabalu piedāvāts iegādāties vietvarai.

Pašvaldībai zemes vienība nepieciešama savu funkciju veikšanai, perspektīvā ierīkojot stāvlaukumu Sēļu sētai, Kena parkam un Jēkabpils mākslas skolai. Tāpēc dome lēma, ka nekustamais īpašums atsavināms sabiedrības vajadzībām.

Apmaksu par īpašumu pašvaldība veiks no 2019.gada budžeta līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)