Banner 980x90

Jēkabpils pašvaldība vienojas par 500 eiro kompensāciju ar afišas staba demolētāju

Rīga, 10.okt., LETA. Jēkabpils pašvaldība pēc 500 eiro kompensācijas saņemšanas noslēgs izlīgumu ar kādu afišu staba bojātāju, lēmusi pilsētas dome.

Izlīgumu paredzēts noslēgt lietā, kas saistīta ar 2013.gada notikumiem. Kāda persona 2013.gada 4.jūnijā Jēkabpilī, Pasta un Akmeņu ielu krustojumā, personu grupā tīši sabojāja Jēkabpils pašvaldības īpašumā esošo ceļa malā novietoto afišu stabu. Tika norauts staba dekoratīvais jumts un sabojāta jumta pamatne.

Pašvaldībai tika nodarīts materiālais zaudējums gandrīz 212 eiro apmērā. Taču krimināllietā pašvaldība kā kaitējuma kompensāciju pieteica teju 1258 eiro, kas izlietoti jauna afišu stenda izgatavošanai un uzstādīšanai.

Persona, kas tiek apsūdzēta afišu staba sabojāšanā, ir gatava noslēgt izlīgumu un samaksāt 500 eiro kompensāciju pašvaldībai, kas lietā atzīta par cietušo. Lai pēc iespējas ātrāk saņemtu līdzekļus, dome piekritusi izlīgumam. Vienlaikus noteikts, ka šis lēmums tiks atcelts, ja mēneša laikā netiks saņemta kaitējuma kompensācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)