Banner 980x90

Jēkabpils pašvaldības nākamā gada prioritātes būs ES projekti un izglītības attīstības koncepcijas realizācija

Jelgava, 16.aug., LETA. Jēkabpils pašvaldības 2019.gada prioritātes būs Eiropas Savienības (ES) fondu līdzfinansēto projektu un izglītības attīstības koncepcijas realizēšana, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašvaldība sākusi darbu pie 2019.gada Jēkabpils budžeta sagatavošanas. Ar domes lēmumu apstiprinātas pašvaldības nakamā gada budžeta prioritātes - ES fondu finansēto projektu realizācija atbilstoši laika grafikam, izglītības attīstības koncepcijas realizācija, tajā skaitā pedagogu profesionālās kompetences paaugstināšana un programmas izstrāde jaunu pedagogu piesaistei, sporta infrastruktūras attīstība, kurā ietverta Jēkabpils multifunkcionālās sporta halles būvniecība, pilsētas daudzdzīvokļu mikrorajonu labiekārtošanas darbu sākšana, tajā skaitā īpašuma tiesību apzināšana, potenciālo apbūves tiesību noformēšana.

Pašvaldības budžeta projekta izstrādes nodrošināšanai izveidota un ar domes lēmumu apstiprināta arī budžeta komisija, kuru vada pilsētas mēr Raivis Ragainis (LZP). Komisijas galvenie uzdevumi ir izskatīt un sniegt atzinumus par budžeta pieprasījumiem, kā arī pieņemt lēmumu par pieprasījuma reģistrāciju iekļaušanai budžeta projektā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)