Banner 980x90

Jēkabpils slimnīcā nonāk četri "spaisa" lietotāji

Vidzemē četriem nepilngadīgiem "spaisa" lietotājiem bijusi nepieciešama mediķu palīdzība, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Jaunieši bijuši vecumā no 13 līdz 17 gadiem. Pēc nezināma augu maisījuma smēķēšanas jauniešiem palikusi slikta dūša. Mediķi jauniešus nogādājuši Jēkabpils slimnīcā.

Savukārt Latgalē pieaugušais, rīkojoties neuzmanīgi ar tējkannu, uzlējis karstu ūdeni virsū gadu un divus mēnešus vecam zīdainim. Bērns guvis rokas termiskus apdegumus.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1290 izsaukumiem, no tiem 154 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)