Banner 980x90

Jēkabpils slimnīcā pacientiem tiks nodrošināti bezmaksas endoskopiskie izmeklējumi

Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv

Otrdien, 26.janvārī, Jēkabpils slimnīcā turpināsies Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijas (LLĢĀA) un SIA "Olympus Latvia" īstenotā sociālā kampaņa, kuras gaitā lauku ģimenes ārstu pacientiem tiek nodrošināti bezmaksas endoskopiskie izmeklējumi.

Kā aģentūru LETA informēja LLĢĀA pārstāve Maija Prozoroviča, pirmais endoskopistu komandas izbraukums notika uz Balvu slimnīcu, kur pacientiem tika veikti bezmaksas kolonoskopijas un gastroskopijas izmeklējumi.

Sociālās kampaņas gaitā pacientiem, ņemot vērā viņu sūdzības, tiek veikti kolonoskopijas, gastroskopijas, bronhoskopijas un cistoskopijas izmeklējumi. Pacientus uz izmeklējumiem nosūta Latvijas lauku ģimenes ārsti, kuri ārstus endoskopistus iepriekš iepazīstinās ar katra pacienta slimības vēsturi un pamatojumu izmeklējuma nepieciešamībai.

Kampaņas izbraukuma vizītēs līdz ar izmeklējumiem nepieciešamo aparatūru dosies vadošie Rīgas lielāko slimnīcu ārsti. Kopumā kampaņas gaitā sešos mēnešos plānots īstenot astoņus līdz desmit izbraukumus uz Latvijas reģionu pilsētām. Izmeklējumus pacienti varēs veikt ar vietējo ģimenes ārstu nosūtījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)