Banner 980x90

Jēkabpils slimnīcā par 157 028 eiro uzlabota ģimenes ārstu prakses vietu infrastruktūra

Īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstīto projektu, Jēkabpils reģionālajā slimnīcā par 157 028 eiro uzlabota ģimenes ārstu prakses vietu infrastruktūra, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Projekta "Primārās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca" ambulatorās daļas telpās izvietotajām 13 ģimenes ārstu praksēm" gaitā veikta ārstu kabinetu un palīgtelpu rekonstrukcija un renovācija, nomainīti iekšējie elektrotīkli, izveidots interneta pieslēgums, nomainītas durvis, iekšējā siltumapgādes, kanalizācijas un ūdensapgādes sistēma.

Projekta gaitā ārstu praksēm piegādātas arī ārstniecības procesa nodrošināšanai nepieciešamās ierīces un aprīkojums, tostarp bērnu izmeklēšanas galdi, ledusskapji, medikamentu skapji, medicīniskie svari pieaugušajiem un zīdaiņiem, ārsta somas, auguma mērītāji zīdaiņiem, fonendoskopi ārstiem un māsām, ierīces asinsspiediena mērīšanai, instrumentu galds, galdi elektrokardiogrāfiem, difūzijas statīvi, neatliekamās medicīniskās palīdzības komplekti, elektrokardiogrāfi, medicīniskās kušetes, medicīniskās lampas, ierīces redzes asuma pārbaudei, aizslietņi un aukstumsomas, kā arī veikta mēbeļu piegāde un montāža.

Projekta kopējās izmaksas ir 157 028 eiro, no kuriem 110 454 eiro - ERAF finansējums un 46 574 eiro - Jēkabpils reģionālās slimnīcas finansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)