Banner 980x90

Jēkabpils slimnīcas kapelas izveidei saziedoti 1200 eiro

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv

"Jēkabpils NVO resursu centra" organizētajā labdarības akcijā, Jēkabpils reģionālās slimnīcas kapelas izveidei līdz septembra vidum saziedoti vairāk nekā 1200 eiro.

"Jēkabpils NVO resursu centra" organizētajā labdarības akcijā iesaistījušies gan uzņēmēji, gan privātpersonas, uzzināja pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv iinformatīvajā portālā Jēkabpils Laiks.

Slimnīcas kapelas un kapelāna prakses vietas izveidei joprojām var ziedot vai nu ar pārskaitījumu "Jēkabpils NVO resursu centra" bankas kontā, vai nu ziedojumu kastītēs, vai nu iegādājoties noteikta sortimenta produktus SIA "Sencis" un "Gaļas namā". Tāpat var ziedot, pasūtot krekliņu ar apdruku SIA "Druko Baltija".

Naudas pārskaitījumu var veikt sabiedriskā labuma nevalstiskās organizācijas "Jēkabpils NVO resursu centrs" (reģ.nr. 40008108696) bankas kontā LV14PARX 0013118530001, ar norādi: "Jēkabpils slimnīcas kapelai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)