Banner 980x90

Kādi apavi sievietēm ir modē 2017. gada vasarā?

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Vasara ir īstais laiks, lai sieviete izceltu savu daiļumu un pievērstu uzmanību tās patiesajai būtībai. Laikā, kad sievietes izvēlas brīvu, plānu un gaisīgu apģērbu, daudz lielāka vērība tiek pievērsta apaviem. Tieši tāpēc tiem jābūt gaumīgiem, elegantiem, bet tajā pašā laikā ērtiem un kvalitatīviem.

Seko līdzi modes tendencēm un izvēlies savai gaumei atbilstošus apavus no labākajiem ražotājiem!

2017. gada vasaras sezonas aktualitātes:
1.    modē ir pildīta zole, platformas un pilnpapēžu apavi;
2.    arvien vairāk parādās daudzkrāsainas zoles (visbiežāk divu toņu savienojums);
3.    augstās kedas turpina savu uzvaras gājienu. Apvienojumā ar sievišķīgām detaļām – slaidinātām apmalēm, ziedu apdruku un tekstila materiāliem – piešķirs tēlam vairāk elegances;
4.    uzšuves uz uzšuvēm –  jauna modes industrijas iezīme, kas tiek izpildīta  juceklīgā manierē (abstraktā māksla);
5.    apavu apdrukā parādās eksotisks izskats – afrikāņu gars, ko dizaineri sauc par dabas iedvesmotu stilu (izpaužas krāsu daudzveidībā);
6.    sandales bez papēžiem (pazīstamas kā iešļūcenes). Modes dāmām tās nodrošinās komfortu un piešķirs svaigu akcentu jau ierastajam ikdienas tērpam;
7.    starp elegantiem sieviešu apaviem dominē mirdzošie modeļi – tie papildināti ar spoguļiem un metāliskām daļām.

Lieliska modernu apavu izvēle Tevi sagaida interneta veikalā Somijasapavi.lv. Tur atradīsi populāru zīmolu apavus par brīnišķīgām cenām.

"Somijas apavi" seko līdzi modes tendencēm
Meklē vasaras sezonas apavu stilīgākās tendences veikalā "Somijas apavi", kur netrūkst daudzveidības kā ielas, tā ikdienas un izejamo apavu modeļos! Piemēram, šai sezonai īpaši raksturīgas ir "NineWest" basainītes, kuras rotā aktuālie zilie toņi un ekstravagantais raksts savienojumā ar citām krāsām. Tāpat Tavu tēlu paspilgtinās "Ombelle" vai "Lizar" zīmolu apavu kolekcijas, kurās netrūkst izteiksmīgu krāsu un mirdzošu dizaina elementu, kas piešķirs papildu uzmanību kopējam tēlam.
 
Kontaktinformācija saziņai
Ielūkojies somijasapavi.lv un uzzini par jaunākajiem piedāvājumiem! Akciju laikā modernus un stilīgus apavus var iegādāties par īpaši zemām cenām. Iepriecini sevi, savu meitu, mammu, māsu vai draudzeni un pastāsti arī viņai par savu šīs vasaras atradumu apavu pasaulē!

Iepērcies Somijasapavi.lv un saņem savus sapņu apavus ar kurjera piegādi jau pēc dažām dienām uz Tavu norādīto dzīvesvietas adresi.
Zvanot pa tālruni 67284511, vari noskaidrot informāciju par preces piegādi, norēķinu kārtību vai izvēlēto apavu pieejamību. Savu jautājumu vari uzdot arī:
• rakstot e-pasta vēstuli uz info@somijasapavi.lv;
• vai apmeklējot veikalu Rīgā, Kr. Barona ielā 36, un klātienē pielaikojot noskatīto apavu pāri. 

Esi moderna un stilīga kopā ar "Somijas apaviem" visās sezonās!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)