Banner 980x90

"KPV.LV" deputāta vietu Jēkabpilī varētu ieņemt jātnieku sporta kluba vadītāja Bērziņa

Rīga, 8.okt., LETA. Tuvākajā laikā Jēkabpils domē darbu varētu sākt jauni deputāti - no politiskās partijas "KPV.LV" startējošā Jēkabpils Jātnieku sporta kluba vadītāja Signe Bērziņa, kā arī bijušais domes deputāts Broņislavs Ivanovskis (S), liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) publiskotā informācija.

Ivanovskis domē varētu strādāt nedēļas nogalē aizsaulē aizgājušā priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos Andra Rutko vietā. Jēkabpils vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Iveta Upmace aģentūrai LETA stāstīja, ka pašlaik komisijai jāpabeidz darbs ar Saeimas vēlēšanu protokoliem, tāpēc komisijas sēdi saistībā ar izmaiņām "Saskaņas" deputātu rindās varētu sasaukt nedēļas nogalē vai nākamās nedēļas sākumā. Pēc tam jauna deputāta pilnvaras būs jāapstiprina domei.

CVK publiskotā informācija liecina, ka bijušais domes deputāts, SIA "Hektors" vadītājs Ivanovskis 2017.gada pašvaldību vēlēšanās ieguva 1459 balsis un palika pirmais "aiz strīpas", piekāpjoties Rutko un Andrejam Gavrilovam.

Savukārt Jēkabpils Jātnieku sporta kluba vadītāja Bērziņa varētu stāties Saeimā ievēlētā Kaspara Ģirģena vietā. Viņa ar 648 balsīm pērn netika ievēlēta pilsētas domē, zaudējot vienīgajam no "KPV.LV" ievēlētajam deputātam Ģirģenam.

Kā ziņots, 13.Saeimas vēlēšanu dienā, 6.oktobrī, 57 gadu vecumā mūžībā devies Jēkabpils domes deputāts Rutko. Domē viņš ieņēma arī priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos amatu.

Tāpat vēstīts, ka, tiekot ievēlētiem 13.Saeimā, vairākās Latvijas pašvaldībās deputāta darbu varētu pamest 11 politiķi no sešām politiskajām partijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)