Banner 980x90

"Kristīnes Viesītes aptieka" audzē apgrozījumu un izkļūst no zaudējumiem

Jelgava, 14.maijs, LETA. 2017.gadā SIA "Kristīnes Viesītes aptieka" audzējusi apgrozījumu un izkļuvusi no zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" dati.

Ainai Pečauskai piederošā uzņēmuma apgrozījums pērn bijis 275 057 eiro, kas ir par 2% vairāk, salīdzinot ar 271 918 eiro 2016.gadā. Aptieka pagājušajā gadā nopelnījusi 522 eiro pretstatā 931 eiro zaudējumiem vēl pirms gada.

Uzņēmuma vadība pērnā gada pārskatā norādījusi, ka 2017.gadā izdevies palielināt darbinieku atalgojumu, tāpat pārskatītas darbinieku apmācību un citas izmaksas, taču palielinājušās medikamentu iepirkšanas izmaksas. Pagājušajā gadā uzņēmuma vajadzībām iegādāta automašīna.

Šogad aptieka plāno paplašināt sniegto pakalpojumu klāstu, stiprinot konkurētspēju.

"Kristīnes Viesītes aptieka" nodarbina sešus speciālistus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)