Banner 980x90

Krustpilī plānots paplašināt Zemessardzes bataljona bāzi

Rīga, 8.okt., LETA. Krustpilī plānots paplašināt vietējā Zemessardzes bataljona bāzi.

Aizsardzības ministrija jau 2016.gadā vērsās pie Krustpils novada pašvaldības ar lūgumu nodot bez atlīdzības valsts īpašumā Aizsardzības ministrijas valdījumā divus nekustamos īpašumus Krustpils pagastā Zemessardzes spēju stiprināšanai un Zemessardzes 56. kājnieku bataljona bāzes paplašināšanai.

Nekustamais īpašums "Indras" sastāv no zemes 23 hektāru platībā, bet nekustamo īpašumu "Indraine" veido četri hektāri.

Ņemot vērā iepriekšminēto, valdība otrdien, 9.oktobrī lems par abu nekustamo īpašumu pārņemšanu valsts īpašumā un nodošanu Aizsardzības ministrijas valdījumā.

Zemessardzes 56.nodrošinājuma bataljons izvietots Jēkabpilī. Tā atbildības teritorija ir Jēkabpils pilsēta un novads, Aknīstes novads, Viesītes novads, Salas novads, Krustpils novads un Varakļānu novads.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)