Banner 980x90

Krustpils novada domes priekšsēdētāja amatu atkārtotā balsojumā saglabā Pabērzs

Daugavpils, 16.jūn., LETA. Šodien Krustpils novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē atkārtotā balsojumā pašvaldības vadītāja amatu izdevies saglabāt vēlēšanās novadā uzvarējušā "Vienotības" saraksta līderim, līdzšinējam domes priekšsēdētājam Kārlim Pabērzam.

Par viņu savas balsis atdeva visi pieci "Vienotības" saraksta deputāti, abi "Saskaņas" deputāti, kā arī viens Latvijas Zemnieku Savienības (LZS) deputāts.

Otrs LZS deputāts, kopā ar četrim Nacionālā apvienības "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un diviem Jēkabpils Reģionālās partijas deputātiem nobalsoja par otru amata kandidātu Kārli Staru no nacionālās apvienības.

Pirmajā balsojumā ievēlēt domes priekšsēdētāju neizdevās, jo par katru no kandidātiem tika atdotas septiņas balsi, viens deputāts - atturējās.

Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieka vēlēšanas paredzētas jau šodien plkst.15 domes ārkārtas sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)