Banner 980x90

Krustpils novada Kūkās uzstādīts "Swedbank" bankomāts

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv

AS "Swedbank" reģionu programmā Latvijas novados uzstādīti jau 15 jauni bankomāti, aģentūru LETA informēja bankā.

Pirmdien, 23.novembrī "Swedbank" izstrādātās Latvijas reģionu attīstības programmas ietvaros atklāti vēl divi jauni bankomāti Latvijas novados, kuros līdz šim skaidras naudas izmaksas automāti nebija pieejami - Riebiņos un Krustpils novada Kūkās.

Lai gan sākotnēji šogad tika plānots uzstādīt kopumā 15 jaunus bankomātus, decembra sākumā tiks atklāts vēl viens bankomāts Ciblā, tādējādi nodrošinot vienmērīgu skaidras naudas izmaksu pieejamību visos Latvijas novados.

Šā gada aprīlī "Swedbank" publiskoja Latvijas reģionu attīstības programmu, noslēdzot sadarbības memorandu ar Latvijas Pašvaldību savienību par finanšu pakalpojumu pieejamības paplašināšanu Latvijas reģionos. Saskaņā ar parakstīto memorandu papildu bankas fiziskās pieejamības paplašināšanai "Swedbank" atbalstīs ekonomiskās aktivitātes atjaunošanos Latvijas novados, piedāvājot kreditēšanas pakalpojumus, kas īpaši pielāgoti novadu uzņēmēju un iedzīvotāju prasībām. Tie sevī ietver gan mikrokredītus nelielu pamatlīdzekļu iegādei vai apgrozāmo līdzekļu papildināšanai uzņēmumiem, gan hipotekāros kredītus ar atvieglotiem nosacījumiem mājokļa iegādei ģimenēm ar bērniem, gan arī ēku energoefektivitātes finansēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)