Banner 980x90

Krustpils novada pašvaldībā atjauno autoparku

Atbilstoši 2014. gada budžetam, Krustpils novada pašvaldība ir iegādājusies automašīnu Škoda Octavia domes priekšsēdētāja darba vajadzībām, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Krustpils novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liāna Pudule – Indāne.

Pirms tam domes priekšsēdētājs Gundars Kalve izmantoja savu personīgo automašīnu. Iepriekšējā domes priekšsēdētāja automašīna šobrīd ir vietnieka Kārļa Pabērza rīcībā, savukārt kādreizējās domes priekšsēdētāja vietnieces Kornēlijas Brūniņas lietoto automašīnu tagad izmanto Sociālais dienests.

Kā informē pašvaldības izpilddirektors Raivis Ragainis, šogad ir plānots iegādāties vēl vismaz trīs automašīnas. Ar Valsts Kases aizņēmuma palīdzību, kurā ir speciāla programma ar zemu procentu likmi tieši autotransporta iegādei, tiks pirkts minibuss, jo pašreizējais jau ir novecojis un sasniedzis 500 000 kilometru nobraukumu, kā arī paaugstinātas pārgājamības automašīna. Iespējams, esošā izpilddirektora automašīna tiks atdota Nekustamo īpašumu un juridiskajai nodaļai, kurai klāt nācis mežu apsaimniekošanas pienākums.

Tāpat līdz 5000 eiro vērtībā tiks iegādāta automašīna Būvvaldes vajadzībām no budžeta līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)