Banner 980x90

Krustpils novadā pieķerts kūlas dedzinātājs

Ventspils, 26.marts, LETA. Aizvadītajā nedēļas nogalē Krustpils novadā pieķerts kūlas dedzinātājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Viens no kūlas dedzināšanas gadījumiem konstatēts 24.martā plkst.14.30 Krustpils novada Mežāres pagastā. Notikuma vietā kūlas dedzinātājam, kādam 1970.gadā dzimušajam vīrietim, noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Policija atgādina iedzīvotājiem, ka kūlas dedzināšana ir aizliegta. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu par kūlas dedzināšanu fiziskajām personām uzliek naudas sodu no 280 līdz 700 eiro. Ja dedzinot kūlu aizdegusies kāda no ēkām, kā rezultātā radīti lieli zaudējumi, vai ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, iestājas kriminālatbildība.

Policija arī lūdz iedzīvotājus būt vērīgiem un gadījumā, ja tiek manītas personas, kuras dedzina kūlu, nekavējoties par to informēt, zvanot pa tālruni 110 vai 112.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)