Banner 980x90

Krustpils pagastā degusi meža zemsedze divu hektāru platībā

Rīga, 31.jūl., LETA. Krustpils novada Krustpils pagastā pirmdien degusi meža zemsedze divu hektāru platībā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Šis bijis platības ziņā lielākais ugunsgrēks aizvadītajā diennaktī. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts pirms plkst.20, bet īsi pirms pusnakts ugunsdzēsēji notikuma vietā darbus pabeidza. Meža ugunsgrēka dzēšanas darbus turpina Valsts meža dienests.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, koks, sausā zāle, siena ruļļi, elektrības līnijas balsts, bāra lete, skapis un atkritumi, sadzīves mantas, tualete, divas vieglās automašīnas, demontētas ēkas konstrukcijas un piecos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, Vaiņodes novada Vaiņodes pagastā glābēji atbrīvoja striķī sapinušos stārķi, bet citviet no akas izcēla suni.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 90 izsaukumus - 40 uz ugunsgrēku dzēšanu un 35 uz glābšanas darbiem, bet 15 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)