Banner 980x90

Latvijā radītas rotas ar Swarovski kristāliem

Nela Gems ir rotaslietu zīmols, kas rada skaistas rotaslietas ar Swarovski kristāliem un pērlēm.

Rotaslietas ar Swarovski kristāliem ir skaistas, vizuļojošas un mirdzošas. Katrai sievietei reizēm patīk sapucēties un uzvilk greznu kaklarotu ar pieskaņotiem kristālu auskariem.  Rotaslietas ar Swarovski kristāliem priecē sievietes visā pasaulē un nu jau arī latviešu zīmoli sāk darināt skaistas rotaslietas ar Swarovski kristāliem un pērlēm. Viens no šādiem zīmoliem ir Nela Gems.

Swarovski rotaslietas
Swarovski kristāli izstaro eleganci un skaistumu, un tieši tāpēc rotaslietas ar Swarovski produkciju ir tik populāras. Mirdzošas rotaslietas no Swarovski kristāliem patīk katrai sievietei, jo tie spēj rotaslietas padarīt piemērotas gan ikdienai, gan arī īpašiem notikumiem. 

Katrai sievietei patīk pucēties un sajusties sievišķīgai. Rotaslietas ar Swarovski kristāliem izceļ sievietes skaistumu un lieliski papildina jebkuru apģērba komplektu. 

Rotaslietas ar Swarovski kristāliem un pērlēm iespējams iegādāties arī Latvijā, pie latviešu rotu  zīmola Nela Gems. 

Nela Gems rotaslietas ar Swarovski kristāliem
Nela Gems rada apburošas rotaslietas ar Swarovski kristāliem un pērlēm. Tieši Swarovski kristāli ir zīmola galvenais atpazīstamības simbols, kas jau sākotnēji apbūra daudzu sieviešu sirdis. Zīmola Nela Gems rotaslietu piedāvājums ir ļoti plašs, tāpēc ir piemērots katras sievietes gaumei. 


Rotaslietu klāstā pieejamas greznas un dabīgas kaklarotas, skaisti sudraba auskari, mirdzoši gredzeni un sievišķīgas rokassprādzes. 

Lai arī rotaslietas ir pieejamas visdažādākajos stilos un dizainos, reizēm viss, ko sievietes sirds kāro, ir lieli, skaisti un mirdzoši akmeņi. Rotaslietas iespējams iegādāties nelagems.com mājaslapā – ērti, ātri un vienkārši.

Mirdzošas rokassprādzes


Swarovski rokassprādzes ir viens no pirmajiem rotaslietu darinājumiem Nela Gems zīmolam, kas vēl joprojām ir uzņēmuma firmas zīme. Plašajā piedāvājumā iespējams atrast lielu kristālu rokassprādzes, ķēdītes, dabīgo pusdārgakmeņu rokassprādzes, sarkanā diega aizsardzības aproces, maigo toņu pērļu rokassprādzes un arī īpaši veidotu rokassprādzi ar kristāliem un pērlēm kopā.

Sudraba auskari

Apzeltīti, sudraba un nerūsējošā tērauda auskari no Nela Gems ar Swarovski kristāliem tiek veidoti no antialerģiskiem materiāliem, kas neapsūbē. Zīmola piedāvājumā ir kvalitatīvi un skaisti sudraba auskari ar mirdzošiem kristāliem. Produkcijas piedāvājums ir ļoti plašs, kas garantē katras sievietes gaumei atbilstošu auskaru pāri. Auskari ir ar izsniegtu Swarovski sertifikātu un pieejami dažādās krāsās un toņos.

Mirdzoši gredzeni ar Swarovski 

Liela un mirdzoša kristāla gredzens ir katras sievietes sapnis. Nela Gems Swarovski gredzeni ir pieejami dažādos dizainos – gan ar vienu kristālu, gan arī ar diviem un trīs kristāliem. Gredzenu dizaini ļauj izvēlēties starp apļveida, kvadrāta un lāses formas kristāliem. Zīmols labprāt sadarbojas un pieņem pasūtījumus no klientiem ar inidivduālām vēlmēm un kristālu krāsu kombinācijām.

Sievišķīgas kaklarotas

Rotaslietu zīmola Nela Gems piedāvājumā ir pieejamas arī skaistas Swarovski kaklarotas sievietēm apzeltītā vai apsudrabotā furnitūrā. Kaklarotu piedāvājumā ir pieejamas pārdesmit dažādas kaklarotas – gan ar lieliem un grezniem kristāliem, gan ar pērlēm, gan ar vienu centrālo kristālu kaklarotas ķēdītē. 

Personalizētas rotaslietas

Lai sieviete justos par sevi pārliecināta un īpaša, Nela Gems piedāvā arī personalizētas rotaslietas. Personalizētu rotaslietu piedāvājumā ir pieejams arī personalizēts medaljons ar gravējumu. Uz medaljona iespējams iegravēt sievietes vārdu, iniciāli, kādu īpašu datumu vai gadskaitli. To iespējams izvēlēties starp sirds un apļa formu.  

Nela Gems dāvanu karte
Mirdzošas rotaslietas ar Swarovski kristāliem ir lieliska dāvana sievietei svētkos. Vēloties kādam uzdāvināt Nela Gems rotas, lieliska izvēle ir Nela Gems dāvanu karte. Tādā veidā dāvanas saņēmēja varēs pati izvēlēties savai gaumei visatbilstošāko rotaslietu, kā arī piemērotāko kristālu – gan pēc krāsas, gan pēc formas.

Nela Gems dāvanu karte iegādājama arī populārajā dāvanu karšu portālā FromMe.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)