Banner 980x90

Lems par opozīcijas ierosinājumu atstādināt no amata Jēkabpils vicemēru tautsaimniecības jautājumos Rutko

Daugavpils, 19.febr., LETA. Šodien plkst.17 tiks sasaukta Jēkabpils pilsētas domes ārkārtas sēde, kurā tiks skatīts opozīcijas deputātu ierosinājums par Jēkabpils doms priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos Andra Rutko (Saskaņa) atstādināšanu no amata, aģentūra LETA noskaidroja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Kā otrs izskatīšanai ārkārtas domes sēdē ir iekļauts jautājums par jauna doms priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos ievēlēšanu.

Iesniegumu ar lūgumu sasaukt domes ārkārtas sēdi, lai lemtu par domes priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos Rutko atbrīvošanu no ieņemamā amata un ievēlētu jaunu vietnieku, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājam Raivim Ragainim (LZP) aizvadītās nedēļas nogalē iesniedza pieci opozīcijas deputāti - Leonīds Salcevičs, Edgars Lamba un Māris Dimants (Jēkabpils reģionālā partija), Aivars Kraps (Gods kalpot mūsu Latvijai) un Nikolajs Anuškevičs (Latgales partija).

"Nosacītās opozīcijas", kā viņi paši sevi dēvē, deputāti šādi rīkojušies, jo uzskata, ka priekšsēdētāja vietnieks Rutko savos darbības astoņos mēnešos, kas ir bijis sarežģīts Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu piesaistes un projektu realizācijas laiks, domes priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos amatā nav pildījis savus tiešos pienākumus un nav darījis neko, lai veicinātu tautsaimniecības attīstību Jēkabpils pilsētā.

Koalīciju domē veido Ragainis un Aigars Nitišs(LZP), Līga Kļaviņa (LZS), Andris Rutko un Andrejs Gavrilovs (Saskaņa) un Mārtiņš Svilis (Latvijas Reģionu Apvienība). Savukārt neitralitāti ievēro Kaspars Ģirģens (Politiskā partija "KPV LV") un Kristīne Ozola ("Visu Latvijai!"- "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK").

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)