Banner 980x90

Logu nomaiņa Viesītes vidusskolas sporta zālē izmaksās 9011 eiro

Jelgava, 5.jūl., LETA. Logu maiņa Viesītes vidusskolas sporta zālē pašvaldībai izmaksās 9011 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina Viesītes novada pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Kopumā iepirkumā startēja četri pretendenti, bet par labāko atzīts SIA "Logu maiņa" 7447 eiro bez PVN piedāvājums.

Divi pretendenti noraidīti, jo viņu piedāvājums nebija atbilstošs iepirkuma nolikumam, savukārt viena pretendenta piedāvātā cena bija augstāka par SIA "Logu maiņa" piedāvājumu.

Jau vēstīts, ka Viesītes vidusskolas sporta zālē paredzēts nomainīt logus pret plastikāta logiem ar regulējamu, atgāžamu un veramu furnitūru.

Logiem, kas tiks nomainīti līdz 1.augustam, būs jānodrošina vismaz piecu gadu garantija, savukārt montāžas darbiem - vismaz trīs gadu garantija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)