Banner 980x90

Mandātu nolicis jau trešais jaunievēlētais Viesītes novada domes deputāts

Jelgava, 24.jūl., LETA. No deputāta mandāta Viesītes novada domē atteikusies Svetlana Puzāne ("Vienoti novadam"), kura ir jau trešā jaunievēlētā deputāte, kas neturpinās darbu domē, aģentūra LETA uzzināja domē.

Puzāne izvēlējusies strādāt Viesītes novada pašvaldības nekustamo īpašumu vecākās speciālistes amatā, tāpēc lūgusi atbrīvot viņu no deputātes pienākumu veikšanas pirms termiņa.

Dome Puzānes vietā par deputātu apstiprināja uzņēmēju Pēteri Līci ("Vienoti novadam"). Viņš turpmāk darbosies arī Finanšu komitejas, kā arī Sociālo, kultūras, izglītības un sporta jautājumu komitejas sastāvā.

Jau ziņots, ka iepriekš no amata domē atteikušies Elkšņu pagasta pārvaldes vadītājs Dainis Černauskis ("Strādāsim kopā") un Saukas pagasta pārvaldes vadītāja Sanita Lūse ("Viesītes novads - mūsu mājas"). Viņi abi nolēmuši turpināt darbu pagasta pārvaldes vadītāju amatos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)