Banner 980x90

Meklē jaunu Jēkabpils novada Rubeņu pamatskolas direktoru

Rīga, 27.dec., LETA. 2019.gada sākumā Jēkabpils novada pašvaldībai jāizvērtē kandidāti Rubeņu pamatskolas direktora amatam, jo ar 31.janvāri darba attiecības beigs pašreizējā direktore Ināra Kantāne, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Kantāne lūgusi darba attiecības izbeigt pēc abpusējās vienošanās, un dome viņas iesniegumu atbalstījusi.

Vakantajam amatam pašvaldība izsludinājusi konkursu, un šodien jānoslēdzas pieteikumu saņemšanai.

No pretendentiem pašvaldība sagaida atbilstošu izglītību, pieredzi izglītības vadības darbā, pedagoģiskā darba pieredzi. Kopā ar pieteikumu pašvaldībā jāiesniedz arī Rubeņu pamatskolas attīstības redzējums.

Pretendenti, kuru iesniegtie dokumenti būs atbilstoši izvirzītajām prasībām, tiks izvirzīti otrajai kārtai - darba intervijai -, lai pārbaudītu amatam nepieciešamās teorētiskās zināšanas un prasmes. Tāpat kopā ar darba interviju iespējami papildu uzdevumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)