Banner 980x90

Ogrē atklāts biznesa inkubators, Valmierā notiks ledus kross, pasaulē nākuši šogad Latvijā pirmie trīnīši

Foto: LETA
Foto: LETA
Trešdien, 18.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

"Eurostat": Latvijā decembrī bijusi trešā lielākā gada inflācija ES

Latvijā pagājušā gada decembrī, salīdzinot ar 2015.gada pēdējo mēnesi, bija trešais augstākais inflācijas rādītājs Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu, liecina trešdien publiskotie ES statistikas biroja "Eurostat" dati.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Rīgas Dzemdību namā pasaulē nākuši šogad Latvijā pirmie trīnīši

Šodien Rīgas Dzemdību namā pasaulē nākuši šogad Latvijā pirmie trīnīši, aģentūru LETA informēja iestādes pārstāve Jana Priedniece.

Pixabay.comPixabay.com

Latvija gatava parakstīt starpvalstu līgumu par "Rail Baltica" īstenošanu

Latvija gatava parakstīt starpvalstu līgumu par Eiropas standarta sliežu platuma dzelzceļa līnijas projekta "Rail Baltica" īstenošanu.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Novēro pozitīvas tendences adopcijas jomā; pieaudzis vairāku vienas ģimenes bērnu adopciju skaits

Pērn pieaudzis to ģimeņu skaits, kuras adoptējušas divus vienas ģimenes bērnus, aģentūru LETA informēja Labklājības ministrijas (LM) pārstāvis Egils Zariņš.

Foto: LETAFoto: LETA

Stājies spēkā spriedums par 15 gadu cietumsodu Kokneses pedofilam

Stājies spēkā spriedums uz 15 gadiem notiesātajam Kokneses pedofilam Viktoram Diklabam, aģentūru LETA informēja Zemgales apgabaltiesas tiesneša palīdze Ineta Vītoliņa.

Foto: LETAFoto: LETA

Kučinskis: Dzelzceļa elektrifikācijai skarot valsts budžeta naudu, projektu varētu apturēt

Ja dzelzceļa elektrifikācijas projekts skars valsts budžeta līdzekļus, projektu varētu apturēt, telekanāla LNT raidījumā "900 sekundes" teica Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS)

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Ogrē atklāts biznesa inkubators

Vakar Ogrē, Akmeņu ielā 47 ar svinīgu pasākumu tika atklāts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Ogres biznesa inkubators, aģentūru LETA informēja LIAA pārstāve Dagne Āboliņa.

Foto: LETAFoto: LETA

Ventspils novada Tārgalē par 39 000 eiro labiekārtos parku

Ventspils novada Tārgalē par vairāk nekā 39 000 eiro paredzēts labiekārtot parku un tā apkārtni, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Foto: LETAFoto: LETA

No decembra Valmierā pieejama jauna aktīvās atputas vieta - lāzertags

Jau no pagājušā gada decembra vidus Valmierā, Abulu ielā 1 darbojas Latvijā viena no retajām vietām, kur spēlēt Lāzertagu. Lai vairāk uzzinātu par to, kas ir lāzertags un, kā nāca ideja par tā veidošanu, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uz sarunu aicinā idejas autoru Kristapu Ločmeli.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Valmieras Ziemassvētku egle sildīs ģimenes pavardu

Lai gan 17.janvārī atbildīgie dienesti novāca Valmieras Ziemassvētku egli, tās sirds siltuma "misija" nebeidzas. Egle turpinās "sildīt" arī praktiski - tā nonāks Valmieras pilsētas pašvaldības Ģimenes atbalsta nodaļas izvēlētas astoņu cilvēku ģimenes lietošanā dzīvesvietas apsildīšanai, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Pirmo reizi Latvijā norisināsies slidošanas sacensības "Bosch ledus kross"

Vidzemes Olimpiskā centra "Elektrum" (VOC) ledus hallē startēs jauns, līdz šim vēl nebijis sporta projekts – slidošanas sacensības "BOSCH LEDUS KROSS".

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)