Banner 980x90

Organizācijas un uzņēmēji aicināti izvietot Ziemassvētku egles Kena parkā Jēkabpilī

Rīga, 28.nov., LETA. Uzņēmēji, biedrības un organizācijas aicinātas ietērpt Jēkabpili Ziemassvētku rotā un papildināt Kena parku ar savu, īpaši svētkiem veidotu vai rotātu egli, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldības Kultūras pārvaldes projektu koordinatore Santa Vucāne.

Skaistāko egli noteiks pilsētas iedzīvotāji balsošanas kārtībā. Iedzīvotāju vidū atzītāko egļu autori saņems pārsteiguma balvas no pašvaldības un tiks īpaši sumināti 8.decembrī Jēkabpils centrālās egles iedegšanas pasākumā uz Vecpilsētas laukuma. Gaismiņas eglē tiks iedegtas plkst.17, pēc tam varēs izbaudīt "Pasaku nama" koncertprogrammu ģimenēm "Šreka Ziemassvētki".

Jau no plkst.12 līdz 16 Kena parkā darbosies Ziemassvētku tirdziņš, kurā būs iespējams nopirkt piparkūkas, siltus dzērienus, koka rotaļlietas, adījumus un citas Ziemassvētku lietas.

Savukārt plkst.13 Kena parkā tiks atklātas Jēkabpils uzņēmēju, organizāciju un biedrību akcijā "Mana egle ir Tava egle" izrotātās egles. Eglītes apskatīt aicinās pasaku tēli, kas līdz plkst.16 darbosies Kena parka estrādē.

Tāpat visi interesenti varēs tikties ar Ziemassvētku vecīti, ar kuru būs iespēja nofotografēties, un vēlāk Jēkabpils Mākslas skolā bez papildu samaksas svētku fotogrāfiju varēs saņemt drukātā veidā. Pasākumā paredzētas arī citas aktivitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)