Banner 980x90

Oskars Virsis paliek basketbola klubā "Jēkabpils"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Basketbola klubs "Jēkabpils" turpina komplektēt komandu gaidāmajai sezonai, un šonedēļ ir panācis vienošanos ne tikai ar Miku Sokolovu, bet pagarinājis sadarbību arī ar 26 gadus veco aizsargu Oskaru Virsi, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informē BK "Jēkabpils" sabiedriskās attiecības.

Tādejādi tas jau ir sestais līgums, ko klubs ir noslēdzis šajā starpsezonā.

Rūjienietis BK "Jēkabpils" vēsturē ir īpašs ar to, ka bija pirmais basketbolists, ar kuru klubs noslēdza līgumu. Šī būs jau piektā sezonā, ko Virsis aizvadīs "Jēkabpils" formā.

2015./2016. gada sezonā Virsis neizlaida nevienu spēli un "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas 36 mačos aizsargs vidēji guva 4,3 punktus un izcīnīja 3,6 bumbas zem groziem, savukārt "Triobet" Baltijas Basketbola līgas 16 mačos basketbolists komandas kontam pievienoja vidēji 2,1 punktu, savāca 1,9 atlēkušās bumbas un atdeva 1,1 rezultatīvu piespēli.

To, ka Oskara Virša patiesā vērtība statistikas ailēs nav pilnībā nolasāma, apliecina arī BK "Jēkabpils" galvenais treneris Rūdolfs Rozītis: "Oskars ir spēcīgs aizsardzības spēlētājs. Ar pārliecību un neatlaidību sedz gan spēlētāju ar bumbu, gan bez tās. Un bieži vien "apzog" savu pretspēlētāju. Aktīvs cīņā par atlēkušajām un neitrālajām bumbām. Īsts cīnītājs, kurš var arī agresīvi doties caurgājienā – noslēgt uzbrukumu uzreiz vai tikt uz soda metiena līnijas."

"Nākamajā sezonā mums noteikti ir jātiek izslēgšanas spēlēs. Šobrīd izskatās, ka būsim gados diezgan jauna komanda, un ļoti daudz izšķirs tieši raksturs. Mums visiem būs jābūt cīnītājiem un jācīnās par uzvaru katrā spēlē bez izņēmumiem," gaidāmajai sezonai kaujinieciski noskaņots ir Virsis. "Šeit vienmēr tiek nodrošināti ideāli apstākļi un mani viss apmierina. Turklāt Jēkabpilī ir lieliski fani, un bez viņiem mums nebūtu to panākumu, kas mums ir", atgriešanos "lūšu" komandā komentē basketbolists.

Jau ziņots, ka BK "Jēkabpils" komandā nākamajā sezonā spēlēs Renārs Magone, Jurijs Aleksejevs, Jānis Antrops, Kristaps Miglinieks, Artūrs Vītiņš, Mikus Sokolovs un Oskars Virsis, bet galvenā trenera lomā iejūtas Rūdolfs Rozītis.

Basketbola klubu "Jēkabpils" atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, "LDZ Cargo", SIA "Jēkabpils PMK", SIA "Pata", SIA "Mikor", SIA "Baltic Hotel Group", AS "LNK industries", SIA "Erbauer Group". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)