Banner 980x90

Ozoliņi-Ķēķāni-Zīlāni pārbūvei nepieciešamos 251 352 eiro Viesītes novada pašvaldība aizņemsies Valsts kasē

Jelgava, 16.marts, LETA. Lai realizētu grants ceļa Ozoliņi-Ķēķāni-Zīlāni pārbūvi, Viesītes novada pašvaldība Valsts kasē (VK) aizņemsies 251 352 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Dome lēmusi ceļa pārbūves projektu iesniegt Eiropas Savienības atbalsta saņemšanai.

Projekta kopējais budžets ir 251 352 eiro un, lai nodrošinātu projekta priekšfinansējumu un līdzfinansējumu, deputāti lēmuši uz 30 gadiem aizņemties VK 251 352 eiro. Aizņēmuma atmaksu paredzēts sākt 2018.gada trešajā ceturksnī.

Jau vēstīts, ka ceļa rekonstrukciju veiks SIA "Ošukalns", kas darbus piedāvājusi veikt par 237 144 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Vēl 5130 eiro, ieskaitot PVN, būs nepieciešami būvuzraudzībai, ko objektā veiks SIA "Geo Consultants".

Ceļa malas nepieciešams atbrīvot no kokiem, tāpat plānots iztīrīt grāvjus, izbūvēt caurtekas, nostiprināt nogāzes un veikt citus darbus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)