Banner 980x90

Par 25 447 eiro uzlabots ceļš uz Jēkabpils cietumu

Rīga, 16.sept., LETA. Jēkabpilī veikta Ķieģeļu ielas atzara, kas ved uz Jēkabpils cietumu, divkārtas virsmas apstrāde, un darbi izmaksājuši 25 447 eiro, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Pēc pašvaldības speciālistu veiktās apsekošanas pašvaldībā rasta iespēja veikt minētā ielas posma sakārtošanu. Divkārtas virsmas apstrāde veikta ielas posmam 367 metru garumā.

Kopējas veikto darbu izmaksas, saskaņā ar līgumu, ir 25 447 eiro, ieskaitot ievienotās vērtības nodokli. Darbus veica VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" Jēkabpils ceļu rajons.

Pašvaldībā uzsvēra, ka posma sakārtošana bija aktuāla gan Jēkabpils cietuma darbiniekiem, gan arī blakus esošās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas iedzīvotājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)