Banner 980x90

Par jauno Viesītes novada domes priekšsēdētāju ievēlēts izpilddirektors Žuks

Jelgava, 16.jūn., LETA. Šodien par jauno Viesītes novada domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais izpilddirektors Alfons Žuks ("Viesītes novads - mūsu mājas"), aģentūru LETA informēja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Ināra Elberte.

Mēra amatam virzīti divi kandidāti - Žuks un Juris Līcis ("Vienoti novadam"). Žuks saņēma septiņu deputātu balsis, savukārt Līcis - divas. Elberte skaidroja, ka par Līci balsoja viņš pats un viņa saraksta pārstāve Svetlana Puzāne. Savukārt Žuks ievēlēts ar "Viesītes novads - mūsu mājas", "Strādāsim kopā", "Viesītes novadam un Sēlijai" un "Rite Viesītes novadam" deputātu atbalstu.

"Viesītes novadam un Sēlijai" saraksta līdere un vienīgā apvienību pārstāvošā deputāte Laura Zvirbule ar sešām balsīm "par" ievēlēta par domes priekšsēdētāja vietnieci. Uz šo amatu pretendēja arī Līcis.

Jau iepriekš Žuks aģentūrai LETA atzina, ka ir sācis sarunas par savas kandidatūras atbalstīšanu domes vadītāja amatam.

"Ja man ir dota šāda iespēja, iedzīvotāji man ir uzticējušies, nelikšu vilties," par kandidēšanu uz priekšsēdētāju amatu sacīja izpilddirektors. Vietnieka amats gan tiks piedāvāts citam sarakstam.

Tāpat ziņots, ka Viesītes novada domes priekšsēdētājs Jānis Dimitrijevs ("Mēs - Viesītes novadam un Sēlijai"), kas augstos amatos pašvaldībās strādājis 27 gadus, šogad vēlēšanās nestartēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)