Banner 980x90

Par Jēkabpils domes priekšsēdētāja padomnieku iecelts uzņēmuma "PR Tēls" līdzīpašnieks Vladimirovs

Rīga, 4.apr., LETA. Šonedēļ darbu sācis Jēkabpils domes priekšsēdētāja Raivja Ragaiņa (LZP) padomnieks - SIA "PR Tēls" līdzīpašnieks Ainars Vladimirovs -, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Padomnieka pārziņā būs pilsētas publiskās komunikācijas un pilsētmārketinga pasākumu analīze atbilstoši pašvaldības interesēm un pilsētas publiskā tēla veidošanas koncepcijai. Vladimirovs nodarbināts uz pusslodzi un darba pienākumus veiks attālināti.

Domes priekšsēdētāja padomnieks domes priekšsēdētājam, priekšsēdētāja vietniekiem un izpilddirektoram sniegs viedokli un ieteikumus par pašvaldības iekšējās un ārējās komunikācijas aktivitātēm un veicamajiem pasākumiem pilsētas publiskā tēla veidošanā.

Tāpat domes priekšsēdētāja padomniekam uzdots analizēt pašvaldības iesaistīto un atbildīgo struktūrvienību darbu pilsētas publiskajā komunikācijā ar sabiedrību, plašsaziņas līdzekļiem un partneriem publiskajā telpā. Tāpat viņam būs jāsniedz ieteikumi par šo struktūrvienību darba organizācijas optimizāciju, jāuzrauga izstrādāto plānu atbilstība pilsētas publiskā tēla veidošanas koncepcijai.

Padomnieka pienākumos ietilps arī nodrošināt informācijas pieejamību iesaistītajām un atbildīgajām struktūrvienībām, apzināt un analizēt pašvaldības un valsts lēmumus, rīcību un publiskos notikumus, ciktāl tas attiecas uz pašvaldības publisko komunikāciju.

Vladimirovs ir ilggadējs, nu jau likvidētās sabiedrisko attiecību aģentūras SIA "Tēls PR" vadītājs, bet pašlaik vada uzņēmumu ar līdzīgu nosaukumu - "PR Tēls", liecina "Firmas.lv" informācija. Pašvaldībā uzsver, ka Vladimirovs konsultējis un vadījis sabiedrisko attiecību projektus dažādās tautsaimniecības nozarēs un valsts pārvaldē, viņam ir pieredze sadarbībai ar partneriem valsts pārvaldē, pašvaldībās, transporta, enerģētikas, nekustamo īpašumu, lauksaimniecības, vides aizsardzības, investīciju, Eiropas Savienības fondu apguves un citās nozarēs.

Pašvaldība pārstāve Aiga Sleže aģentūrai LETA skaidroja, ka padomnieka vidējā mēnešalga ir 1500 eiro, līdz ar to Vladimirovam, kam ir noteikta pusslodze, vidējā mēnešalga ir 750 eiro pirms nodokļu nomaksas.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "PR tēls", kas Vladimirovam pieder vienādās daļās ar Milu Kohanu, 2017.gadā strādājis ar 12 966 eiro apgrozījumu un 5623 eiro zaudējumiem. Uz 2019.marta beigām komersants nebija nomaksājis valstij nodokļus 155 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)