Banner 980x90

Parakstīs līgumu par Jēkabpils multifunkcionālās sporta halles būvniecību

Daugavpils, 5.marts, LETA. Ceturtdien, 8.martā plānots parakstīt iepirkuma līgumu par Jēkabpils multifunkcionālās sporta halles būvprojekta izstrādi, būvniecību un autoruzraudzības veikšanu, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Līgums tiks parakstīts starp Jēkabpils pilsētas pašvaldību un juridisko personu apvienību, kurā apvienojušies trīs uzņēmumi: AS "Panevežio statybos tresats", SIA "ARMS Group" un SIA "LC Būve".

Līguma pilnā summa - 13,1 miljoni eiro, kopā ar pievienotās vērtības nodokli. Projektu plānots realizēt nedaudz ilgāk nekā divos gados.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) uzskata, ka multifunkcionālās halle celtniecība būs liels solis Jēkabpils attīstībā un ieguldījums pilsētas nākotnē.

Multifunkcionālā sporta hallē varēs nodrošināt starptautiska mēroga sacensību rīkošanu. Tā būs arī lieliska treniņbāze Jēkabpils profesionālajām volejbola un basketbola klubiem "Lūši" un "Jēkabpils". Tāpat to varēs izmantot Jēkabpils un tuvējās apkārtnes iedzīvotāji.

Jēkabpils līdz šim bija teju vienīgā lielā pilsēta Latvijā, kurā šādas halles nebija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)