Banner 980x90

Pēc 27 gadu darba pašvaldībās šajās vēlēšanās nestartēs Viesītes novada domes priekšsēdētājs Dimitrijevs

Jelgava, 21.febr., LETA. Šogad jūnijā notiekošajās pašvaldību vēlēšanās nestartēs Viesītes novada domes priekšsēdētājs Jānis Dimitrijevs ("Mēs - Viesītes novadam un Sēlijai"), kas augstos amatos pašvaldībās strādājis 27 gadus, aģentūru LETA informēja Dimitrijevs.

Viņš atzīst, ka Viesītē izdevies attīstīt tūrismu, izveidot Mūzikas un mākslas skolu, Sporta skolu. Tāpat gandarījums Dimitrijevam esot par Sēlijas novadu apvienības izveidošanu. "Kāds varbūt saka, ka mēs esam pārāk lokālpatriotiski, bet tādi mēs esam un būsim, tā ir mūsu identitāte," pauda domes priekšsēdētājs.

Pašvaldības darbā arī citā statusā Dimitrijevs atgriezties negrasās. Viņš savu laiku turpmāk veltīšot trim mazbērniem.

"Pēdējos četros gados pašvaldībā ir izveidota spēcīga, gados jauna komanda. Es arī iepriekš neesmu īpaši iesaistījies visās priekšvēlēšanu aktivitātēs," sacīja domes priekšsēdētājs, paužot pārliecību, ka novada vadību līdz ar vēlēšanām jūnijā pārņems zinoša personība.

Dimitrijevs kopš 1990.gada vadīja Viesītes pilsētas ar lauku teritoriju domi, viņš bijis arī Jēkabpils rajona padomes priekšsēdētāja vietnieks, Jaunjelgavas novada izpilddirektors, bet kopš 2013.gada atkal vada Viesītes novada domi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)